Úvod Pražský klub Organizátorům Hnutí Brontosaurus

 Klub přátel Lukova
Úvod
O nás
Hrad Lukov
Místa kam jezdíme
Jak se zapojit
Organizátoři
Kursy, školení
Napsali o nás
Naši partneři
Kontakty

 Forum

 Plánované akce

 Kronika - fotogalerie
2012
2011
2010
2009 a starší

 Lukovské království
Jméno:
Heslo:
 

wired by CESNET2

Klub přátel Lukova

Připomínky ke stránkám,
fotky, texty...
posílejte na
vera(tečička)konupkova
(zavináček)
centrum(bod)cz

© 1996 - 2009
>>Úvod >>2001 >>Tréning v Hodoníně

Tréning v Hodoníně (Hodonín) 26.-28.10.2001

Osoby, které se zůčastnili:
       Rayla a další

  • Drazí přátelé,
    Dlouho již tomu, kdy jste naposledy tloukli svými zbraněmi do těl nepřátel, vaše paže zlenivěly, kroky již nejsou tak jisté jak bývaly.
    No není to sváma teda zas tak hrozný. Na konci sezóny jste všichni předváděli jen to nejlepší.
    Proto vám nabízím tuto nevšední příležitost, zatrénovat si s našimi kolegy v městě daleko na jihu v Hodoníně.
    Ano teplo zdejší krajiny je pověstné a když bohové dopustí a déšť a zimu spustí, tak se zatopí v kamnech.
    S sebou nepotřebujete nic jiného než zbraně, zbraně, zbraně…
    Jo, jo nikde jsem neviděla větší hřbitov mečů.
       …spacák, karimatku, jídlo. (varná konvice a vařič na místě k dispozici.) Trénuje se na odlehlejším místě Hodonína snad zvaném bažantnice u klubovny místního fantasy fan klubu Dračí úsvit. Tam je taktéž zajištěno ubytování.
    Praxe je o něco těžší, když vám Skřítek namaluje mapu podle níž chtějí všichni neznalí jít opačným směrem hned od vlakáče a já po hodinovém bloudění zjišťuji, že Zoo ani psí útulek nejsou místa kam bych chtěla. Naučná stezka místními lesy nás nakonec přivedla ke klubovně.
    Mnou předpokládaný program: pátek večer – hrdinská vyprávění z let dávno i nedávno minulých, no známe se chvástat se umíme každý, tak doufám, že to bude stát za to.
    Hned po příchodu se opět ztratil hlavní kuchař Sauli, s tím že jde spátky na vlakáč naproti Skřítkovi a Tátovi. Podotýkám byl to tentýž kdo chtěl u Zoo stavět stan, že už se mu dál nechce že klubovna se nám bude hledat líp ráno.
    Podařilo se dorazit zbytku týmu, Samuel s Antonym šli žebrat vodu, Sauly začal vařit ehm, no nakonec jsme to jedli, řekněme kosmickou stravu. Skrítek vytáhla fotky. Nabyla se vodárna. Začal se rozvíjet plán taktického vítězství v Shadowrunnu. Asi ve tři byl sveden boj o spací místa. V šest dorazil Vlk.

    Sobota vstávání bude drastické jak pro koho, záleží na tom jestli se probudíte přede mnou, nebo až po mě ?.
    Vstala jsem asi první a pustila do doupěte světlo pak jsem okopávala pár jedinců, čehož jsem nechala poté co mě Vlk nakopl zpátky. Úspěšně jsem zlechtala Sama, skoro vysypala Sauliho ze spacáku, ponoukala Hoka k tomu by se každému proběhl po spacáku. Nejtvrdším oříškem se stal Tata se Skřítkem kdež jsem narazila na tvrdý odpor. Byla jsem lapena a na Samův popud lechtána. Tedy smála jsem se jen úsilí mne lechtat.
    Snídaně byla dobrá, k tomu dobrý pokouřeníčko, dobrej čaj.

    Snídaně a trénink až do odpoledne, s různě dlouhými přestávkami na občerstvení, odpočinek, vodní dýmku… . Trénuje se asi úplně všechno, co správný dřevák ve svém životě dobrodruha potřebuje, počítám až na jedení piškotů, což se ale může změnit jestliže někdo v nevhodnou chvíli vytáhne balík piškotů.
    A tak se stalo, až na ty piškoty, ty přišly až v neděli na vlaku. Nikomu se nic významějšího nestalo lidi přicházeli a odcházeli, v konečné fázi nás bylo kolem dvaceti, no řady se už dělaly pěkný.
    Tak mne napadlo vzít si berettku a zahrát si individuální hru na antilopy, juj kde tak narychlo seženu safarivozidlo.
    Tak to jsem zase jednou něco prošvihla, protože jsem si říkala budu hodná nebudu ty lidi odstřelovat. Škoda mohli jsme si s Taťkou zastřílet.
    Večer bude opět probíhat v přjemném posezeni, buď v klubovně, u ohně, nebo u někoho z Hodonínských.
    Jo posezení bylo, jedno s písničkama u ohně, druhé s vodárnou v klubovně. Předcházely tomu ještě dva Sauliho kuchařské pokusy.
    No v neděli to vypadá na podobné vstávání jako v sobotu s tím že to asi nebude tak brutální pro ty co se vzbudí až po mě, respektive bude dána docela velká šance všem aby vstali rychleji.
    Nevstali, ale že by milosrdenství Sigmara sešlo v mé skutky, nechala jsem je vstát přirozeným vstáváním.
    Jestli se ještě bude trénovat závisí jen na nás, asi tak jako v sobotu se to ponese v duchu „Jaký si to uděláš takový to máš“ no a odjezd je tak na nás ale aspoň do Brna bysme mohli na společnou jízdenku. Jakékoli spestření čímko-li je vítáno.
    Haha, nasnídat, pokouřit, sbalit, uklidit a hybaj na vlakáč.
  • Sepsala: Lenka "Rayla" Pikulová


K dispozici je:

Nikdo nestihnul fotil :-(
Zápis je dost vyčerpávající, ne? :-)