Úvod Pražský klub Organizátorům Hnutí Brontosaurus

 Klub přátel Lukova
Úvod
O nás
Hrad Lukov
Místa kam jezdíme
Jak se zapojit
Organizátoři
Kursy, školení
Napsali o nás
Naši partneři
Kontakty

 Forum

 Plánované akce

 Kronika - fotogalerie
2012
2011
2010
2009 a starší

 Lukovské království
Jméno:
Heslo:
 

wired by CESNET2

Klub přátel Lukova

Připomínky ke stránkám,
fotky, texty...
posílejte na
vera(tečička)konupkova
(zavináček)
centrum(bod)cz

© 1996 - 2009
>>Úvod >>2002 >>Valná hromada Klubu přátel Lukova

Valná hromada Klubu přátel Lukova (královská rezidence Háje, Praha) 16.2.2002

Osoby, které se zůčastnili:
       členové KLP


  • Valná hromada proběhla 16.2. 2002 v Praze 11 (Háje), od 15:00 hod. Královna referovala o našem hospodaření, z těchto údajů bude vypracována výroční zpráva. Všechny funkce pro rok 2002 zůstávají stejné, protože nikdo jiný, kdo by byl ochoten je vykonávat, se nenašel. Pro připomenutí:
    Předseda: Rostislav Konůpka, email:slon@cesnet.cz
    Hospodářka: Ing. Věra Novotná, 0604/238575
    Další členové: Ing. Jiří Dražil, Olga Hlinková, Jiří Hovorka
    Revizor a kontrolor: Jiří Havelka
  • Dále jsme diskutovali na téma: účast v projektu První generace - George předal podkladní materiály, které budou přepsány (Věra, Rosťa a další) do tabulek a následně poslány na radu HB. George navrhuje uspořádání nejméně tří víkendovek pro První generaci, tyto víkendovky bude mít na starosti George. Takže jsme všichni zvědavi, jak projekt dopadne. Olga jako vrchní vyjednavatel si vzala na starosti mezičlánkovou komunikaci. Jirka si vzal také na starosti mezičlánkovou komunikaci (když už je v Brně, tak ať si ho trochu užijí). Věra si vzala na starosti správu www stránek, aktualizaci a jejich další doplňování (jako že už to nějaký pátek dělá :). Rosťa nahlásí na Radu HB, že chceme dostávat informace o spolupráci se zahraničím, které bude předávat dalším našim členům / takže pokud něco takového chcete dostávat, tak se nám ozvěte. Věra a dobrovolně určený tým (+Jarča, +Pavla, +Falka) připraví nástěnku o KPL na Palackého náměstí. Toť asi tak vše co jsme stihli probrat. Jo samozřejmě Rosťa bude nadále vydávat Zprávy královské kanceláře :)
  • Největší rozruch způsobil Milan (Hokr). Rosťa ho drastickou přesvědčovací metodou, kterou Olga označila za nehumánní, donutil zaplatit členské příspěvky. Načeš nás všechny dostal tím, že je zaplatil EUROměně se slovy: "Buď Euro nebo nic!". O mincích předseda prohlásil že, mince se stávají majetkem KPL a nesmí být utraceny, jedině poslány na radu s ostatními členskými příspěvky.


K dispozici je:

3 fotky od Jirky Hovorky