Úvod Pražský klub Organizátorům Hnutí Brontosaurus

 Klub přátel Lukova
Úvod
O nás
Hrad Lukov
Místa kam jezdíme
Jak se zapojit
Organizátoři
Kursy, školení
Napsali o nás
Naši partneři
Kontakty

 Forum

 Plánované akce

 Kronika - fotogalerie
2012
2011
2010
2009 a starší

 Lukovské království
Jméno:
Heslo:
 

wired by CESNET2

Klub přátel Lukova

Připomínky ke stránkám,
fotky, texty...
posílejte na
vera(tečička)konupkova
(zavináček)
centrum(bod)cz

© 1996 - 2009
>>Úvod >>2002 >>Čajovna U dvou šálků

Čajovna U dvou šálků (Praha) 20.3. 2002

Osoby, které se zůčastnili:
       Účast byla opravdu hojná, sešlo se tu v zastoupení hned 5! základních článků:
ZČ Svízel přítula členové a příznivci: Robert, Pavel (Spajdr), Honza, Martin
ZČ Klub přátel Lukova (KPL) členové a nic netušící příznivci: Olinka, Martin, Jindra, Pavel, Pepa, Libuše (Skřítek), Martina, Pablo, Jimi (Jarda),Rosťa a Věra Slonovi
zástupce ZČ Campanula Barbata: Bulb (Honza)
zástupce ZČ Slunovrat: Trpaslík (Honza)
zástupce ZČ Orchis: Toni
z nezávislých pozorovatelů tu byl: Bohdan (Mejdla a další), Petr (Barča a přidružené mocnosti) a zhruba další 2 chlapy, kteří se tu objevili, aniž by věděli o jakou konspirativní schůzku se jedná.


  • Celkem jsem napočítala 22 osob, z toho 4! ženský a z toho už 3 zadané, takže pěkný chlapinec. Výzva pro ženský: ŽENSKÝ, koukejte příště přijít!
  • V čajovně z nás měli "radost", den předem jsme jim nahlásili účast 10ti osob. Když přicházel 16tý vypadal obsluhující dost nešťastně a snažil se donést lecjakou sesly, za to jeho tvář při 22tém příchozím byla už silně zmatená. Ale musím říci, že obsluhu tam mají velmi sympatickou a příjemnou, obzvlášť potěšující je to, ... že je to pěkný chlap!
  • Napočítali jsme zhruba 10 zájemců o kurs OHB. Takže to vypadá, že od října by se v Praze mohlo začít. Teď ho jen musíme připravit a dojednat. Bližší informace budou zděleny do června. Budu potřebovat pomoc, takže uvítám zájemce o pomoc. (No Toni je už jasný:)
  • Domluvili jsme "pražská setkání" pod krycím názvem BRdloch. Setkání by se měla konat zhruba jednou za 14 dní kdekoliv v Praze. Místo a čas se bude průběžně měnit a upřesňovat.
  • První setkání v BRdlochu bylo domluveno na 10.dubna (středa) od 19 hodin, patrně Toulcův dvůr. Takže si koukejte udělat čas. Hravý program s podtitulem jsme hravý a neklidní připravuje Toni.
  • Doufám že přínosem byla také kuolárová jednání a že si každý našel něco svého. Největší úžas vzbudilo odhalení zkratky KPL. Kdo se mylně domníval, že jde o Klub přátel Lukova, tak to je jen pouze zástěrka a krycí manévr, v původním smyslu to znamená Klub pravé lásky. Toto odtajnění nahlodalo několik členů ze ZČ Svízel přítula a začli přemýšlet o členství v KPL :)
  • Všem děkuji na účast. Bylo to od vás milé, že jste se přišli podívat na stárnoucího monarchu :) a doufám, že se brzo uvídíme.


K dispozici je:

Bohužel nikdo nic nefotil.