PaRaNoiA II. (hrad Lukov) 27.8.–9.8.2002

trochu neobjevtivní zhodnocení šíleného organizárota :)
sepsala: Věra Novotná alias Lukovská královna


        Nevím jak začít a tohle je už asi 10 verze. Nejdřív jsem chtěla napsat něco víc, ale s odstupem času si říkám, že ten kdo si se mnou chtěl něco říci, to už dávno udělal a nebo přijede na víkendovku a pokecá se mnou tam. Chci poděkovat za tu směs pocitů, které jsem po táboře měla. Nebyli to pocity jenom dobré, ale na druhou stranu jsem mohla lidi o něco víc poznat. Důležité je to, že jsem mohla poznat krásné osobnosti, které si přijeli zahrát a já teď doufám, že mi nezmizí a budu se s nimi setkávat dál. Díky vám všem za to. Vždyť jedině ze svých vlastních chyb se může člověk poučit :) Moje heslo po táboře: Z vola inteligenta neuděláš!:)
        Napsala jsem jen jedinou margaretu, ikdyž bych si radši promluvila osobně, ale nešlo to. Proč? To ví snad sama. Proto přijměte toto jako veřejnou margaretu, kterou chci poděkovat všem, kterým jsem nestihla říci dík.

Moje speciální DÍKY! patří Olince, Tondovi a Julče. Jejich práce nebyla vidět, ale bez jejich neviditelných rukou a nohou by hra ani tábor neměli tak hladký průběh.