Úvod Pražský klub Organizátorům Hnutí Brontosaurus

 Klub přátel Lukova
Úvod
O nás
Hrad Lukov
Místa kam jezdíme
Jak se zapojit
Organizátoři
Kursy, školení
Napsali o nás
Naši partneři
Kontakty

 Forum

 Plánované akce

 Kronika - fotogalerie
2012
2011
2010
2009 a starší

 Lukovské království
Jméno:
Heslo:
 

wired by CESNET2

Klub přátel Lukova

Připomínky ke stránkám,
fotky, texty...
posílejte na
vera(tečička)konupkova
(zavináček)
centrum(bod)cz

© 1996 - 2009
>>Úvod >>2002 >>Potáborová víkendovka

Potáborová víkendovka (hrad Veveří) 18.-20.10.2002

A kdo všechno přijel?
       Julča, Zuzka, Kris, Kristýna, Verča, Liška, Pavla, Hanka, Karin, Terka, Marta, Jana-Jepťa, Kes, Mawenzi, Ondra, Kája, Jirka-Gumídek, Valda, Jarda, Jura, Joel, Pepa, David, sLOn + Věra


  • Pátek: Hráli jsme vypečené hry jako Oxford/Cambridge nebo se hledal protějšek podle zvuku. Potom jsme až do noci promítali videa z tábora a dalších akcí. Hitem pro následující víkend se staly krávy!
    Videoklip je možno stáhnout zde, ale pozor je docela velký. (24MB!)
  • Sobota: Budíček provedli krávy. Šli jsme hrabat listí a nosit věci, neboť na hradě měla proběhnout Hubertova jízda. Nakonec jsme nosili dříví z lesa a zametali parkoviště. Po hutném rizotu přijela Mawenzi a přivezla 3 dorty na oslavu svých narozenin. Šli jsme hrát na parkoviště Maršála a špiona, čínskou honičku. Potom jsme se dozvěděli, že už po nás žádnou práci nikdo nechce, tak jsme si zahráli Nádražáka, Alibi a vymrzlí zalezli dovnitř. Začala příprava večeře. Na dobou chuť jsme si vymysleli několik zajímavých aforismů a po večeři, v které plavalo od všeho kousek, se začalo zpívat a hrát na kytaru. Potom jsme na přání hráli Mafii. Musím říci, že jsem něco podobného neviděla :) Mafiáni byli natolik vychytralí, že se jim podařilo skoro přežít, na závěr byli naštěstí naráz odhaleni a postupně zabiti. Za celou dobu hry Mafiáni zabili pouze jednoho člověka. Nejvíce vražední se ukázali sami poctivý obyvatelé městečka.
  • Neděle: Pro ty, kdo nepospíchali domů tu byla prohlídka hradu a běkteré vybrané zcény z videa. Prohlédli jsme si i nepřístupné prostory pro veřejnost a zajímavý krov.


K dispozici je:

Zápis Jirky Hovorky     Zápis Martina Perlíka     Zápis Julča Svatoňová
16 fotek Jirky Hovorky     7 fotek Jardy Dostála