Úvod Pražský klub Organizátorům Hnutí Brontosaurus

 Klub přátel Lukova
Úvod
O nás
Hrad Lukov
Místa kam jezdíme
Jak se zapojit
Organizátoři
Kursy, školení
Napsali o nás
Naši partneři
Kontakty

 Forum

 Plánované akce

 Kronika - fotogalerie
2012
2011
2010
2009 a starší

 Lukovské království
Jméno:
Heslo:
 

wired by CESNET2

Klub přátel Lukova

Připomínky ke stránkám,
fotky, texty...
posílejte na
vera(tečička)konupkova
(zavináček)
centrum(bod)cz

© 1996 - 2009
>>Úvod >>2003 >>Brontosauří Olympiáda

Brontosauří Olympiáda (Brno) 2.-4.5.2003

Již několikátý ročník brontosauří Olympiády, ale první ročník, kterého se zůčastnil TÝM LUKOVA! Osoy, které se zůčastnili:
       Kris - favorit na volejbal, Marta - favorit na tah lanem, Věra - favorit na plavání, Rosťa - favorit všech discipín, David - favorit běhání, Zvíře - favorit hry Ringo, Martin Perlík - favorit na freesbee,, a všichni jsme byli favoriti na tah lanem, protože naše mužstvo bylo co do hmotnosti opravdu nepřekonatelné ! :)))))


  • Soutěžilo vždy celé družstvo. Disciplíny byli ringo (dvojice), volejbal (6osob), štafetový běh (6osob), fresbee (6osob), přetahování lanem, štafetové plavání.
  • Podle hodnocení organizátorů vyhráli Mejdla, pak Žlutý puding, pak ????
  • Celkově jsme si dobře zasportovali. Jen někteří (jako např. Tony) nemohli přenést přes srdce, že se nám podařilo skoro vyhrát v přetahování lanem (skončili jsme na blbém druhém místě, což nás posunulo na druhé místo od konce a elfíci nás porazili) a vyřadit tak žlutý puding (Tonyho tým) a vynadali nám do tlouštíků. Což nám náladu nezkazilo a finišovali jsme dál. Nakonec jsme se celkově umístili na krásném druhém místě od konce. Prvenství nám vyfouknul fým elfíků, kteří byli lepší sabotéři než my. Takže jim gratulujeme a slibujeme: Příště zvítězíme a natřeme vám to Elfíci!
  • Nejlepší hru pro nás uspořádal malý Dominik, který nám před tělocvičnou půjčil míč na basketbal a my litovali, že se nesoutěží v basketbalu. Neboť to byla jediná disciplína ve které se většina z nás cítila jako ryba ve vodě. (Teda spíše řečeno jako Kris, Marta, Rosťa pod košem :)
  • V neděli jsme hráli petang, což byla už nesoutěžní diciplína a pingpong. Závodnické štěstí se k nám vrátilo a Kris neuvěřitělně skórovala :)
  • Celkový dojem byl takový, že pokud vážíte trochu víc, musíte být připraven na posměch některých "bojovníků". Disciplíny by se mohli obměnit, aby měli šanci vyhrát i jiné články. Co takhle šerm? Nebo taneční soutěž? :) Akce byla dobře zorganizována a za to chci velmi poděkovat Radce, která celou akci vedla a připravovala.


K dispozici je:

3 fotky Kritýna Kris Straková