Úvod Pražský klub Organizátorům Hnutí Brontosaurus

 Klub přátel Lukova
Úvod
O nás
Hrad Lukov
Místa kam jezdíme
Jak se zapojit
Organizátoři
Kursy, školení
Napsali o nás
Naši partneři
Kontakty

 Forum

 Plánované akce

 Kronika - fotogalerie
2012
2011
2010
2009 a starší

 Lukovské království
Jméno:
Heslo:
 

wired by CESNET2

Klub přátel Lukova

Připomínky ke stránkám,
fotky, texty...
posílejte na
vera(tečička)konupkova
(zavináček)
centrum(bod)cz

© 1996 - 2009
>>Úvod >>2004 >>Pohádkový bál

Pohádkový bál (Brno) 5.-7.3.2004

Bylo tu zpousta známých, tak aspon vyjmenujem ty nejdůležitější:
       Mawenzi (Kristýna Vítková), Kes (Jana Vidláková) + Ftoz (Martin Hyška), Banán (sestra od Kes), Lenka Kocmanová, Kris (Kristýna Straková), Honza Stránský, Honza Kubata + Zdenča Solaříková), Jura Maršál, Marek Neužil, Pavla, Tony Zrůstek, Pavouk, Hyman, Honza Šipr, Pepa Hladký, Půlka, Martin Perlík + Marička, Rosťa Konůpka + Věra Novotná, Cejvík, a spousta dalších


  • V pátek na úvod byla hra po Brně. My co jsme přijeli pozdě v noci jsme si udělali taky procházku, díky skvělé Brněnské noční dopravě :o) Všechny jsme zastihly v družné rozpravě a tak jsme se přidali. Spát se šlo někdy po půlnoci.
  • Ráno po snídani do spacáku úprkem běžíme na autobus, který nás odváží do ZOO. Máme za úkol přemístit ořezané větve ovocného sadu na jedno místo. V poledne jsme hotovi a jdeme na prohlídku ZOO. Objevujeme převrácenou želvu. Přivolaný ošetřovatel kličkuje mezi varany a šťastně zasahuje. Pak jdeme vařit oběd, chystat věci na večer.
  • Večer začíná předtančením taneční skupiny Liščata. Pak spouští kapela, ale všichni se jako první vrhnou k baru. Prostě nejdřív jídlo a pak tanec. O přestávce Věra učí dva country tance. Někteří jsou dost zmatení, protože tance nejsou zrovna jednoduché, ale dostala jsem zaúkol neučit jednoduché tance! :)) Kapela znovu nastupuje a všichni zůstávají a ještě jednou si zopakují druhý tanec.
  • Dál už tanec proudí v plném rytmu. V další přestávce tančí Fortuna Mimity renesanční tanec nakombinovaný s baletem. Jeden tanečník přišel k úrazu, ale přežil :o) V další přestávce tančíme irské, pak následuje učení renesančního tance Honzy Šipra. Pak se prodávají lístky do tomboly. Je to záhadou, ale Věra a Rosťa koupili pouze 2 lístky a na oba vyhráli! První cenu dort (ten byl moc dobrej) a pak pánvičku a vařečkou do domácnosti. Zdenča vyhrála druhou cenu - a to tančení střevíčky, sice velikost jako pro popelku, ale nádherné :)
  • Ani se nám nechtělo odcházet, ale ve dvě už musel být sál prázdný. Tak jsme opět šli noční procházku Brnem. Jak jsme přišli, tak jsme usnuli.
  • Ráno se balíme a jdeme chlasta do čajovny. Tam trávíme dlouhý a příjemný čas do odjezdu autobusu.
  • Bál byl příjemný a organizátorům děkujeme za snahu a všechnu práci kolem :)


K dispozici je:

33 fotek Honzy Kubaty
35 fotek Martina (Ftoze) Hysky