Úvod Pražský klub Organizátorům Hnutí Brontosaurus

 Klub přátel Lukova
Úvod
O nás
Hrad Lukov
Místa kam jezdíme
Jak se zapojit
Organizátoři
Kursy, školení
Napsali o nás
Naši partneři
Kontakty

 Forum

 Plánované akce

 Kronika - fotogalerie
2012
2011
2010
2009 a starší

 Lukovské království
Jméno:
Heslo:
 

wired by CESNET2

Klub přátel Lukova

Připomínky ke stránkám,
fotky, texty...
posílejte na
vera(tečička)konupkova
(zavináček)
centrum(bod)cz

© 1996 - 2009
>>Úvod >>2004 >>Potáborová víkendovka tábora Paranoia 2004

Potáborová víkendovka tábora Paranoia 2004 (CVČ Bystruška, Brno) 15.–17.10. 2004

Osoy, které se zůčastnili:
       Věra a Rosťa Konůpkovi, Zdenča Solaříková + Honza Kubata, Jura Maršál, Ivo Hlaváč, Vláďa Rudajev, Pavel (Bald) Suchý, Jarda Dostál, Kuba Dostál, Jirka (Smolda) Primus, Paik Fátor, Víťa Kermeš, Marek Neužil + Oldřiška, Hana Straková, Terka Vágaiová, Petra a Iva Svačinovy, Bára Došlíková, Martina Sklenářová, Eva Javorková, Markéta (Veverka) Lopraisová, Kristýna (Kris) Straková, Jana (Kes) Vidláková + Martin (Ftoz) Hyška, Kristýna (Mawenzi, Mamut) Vítová, Michal (Mišo) Kováčik, Kristýna Rendlová, Monika Hornová (trpaslík na perkách) a snad jsem na nikoho nezapoměla...


  • V pátek jsme se dlouhosáhle vítali. K plánovanému promítání fotek nedošlo, protože nám vyhořel zdroj. Hrál se fotbal, povídalo se.
  • V sobotu celý den pršelo, nějdříve jsme došli nakoupit. Po snídani jsme se rozdělili na dvě skupinky. První se vydala do ZOO a druhá na Špilberk.
  • Odpoledne Mawenzi, náš zachránce, donesla půjčený zdroj a tak jsme mohli promítat fotky a videa z tábora. Tímto jí patří veliké díky a díky ní, máte vypálené CD.
  • Potom jsme kreslili trička a masky na další PaRaNoIu. V živém rozhovoru a fotbale se pokračovalo až do hluboké noci, což už nemohu komentovat, neboť jsem usnula velmi brzo.
  • V neděli ráno jsme posnídali a začali uklízet. Vypálilo se poslední CD a Marta předvedla svůj DJovský mixážná um :-)
  • Pak bych chtěla poděkovat Markovi, který kůli nám všem dovezl vlastní počítač, který se nakonec nepoužil. Další díky patří Zdenče a Honzovi za pomoc při vaření. Honzovi a Ivovi díky za mytí všech vašich hrníčků a úklidu kuchyně. Také moc díky Ivovi, Kubovi, Ftozovi za jejich pomoc při závěrečném úklidu. Paikovi, který nenápadně pomáhal všude, kde mohl. Veverce a Hance za to, že došli pro zářivky, aniž bych se o to musela dále starat. Díky Ftozovi a Vláďovi za pěkné masky na další Paranoiu.
  • Takže doufám, že se vám potáborovka líbila, aspoň jako mě :) A přijedete se podívat na Bučovice nebo někam jinam?


K dispozici je:

Věra Konůpková: 12 fotek
Martin (Ftoz) Hyška: 4 fotky
Jakub Dostál: pátek 17 fotek , ZOO 9 fotek , sobota 4 fotky