Úvod Pražský klub Organizátorům Hnutí Brontosaurus

 Klub přátel Lukova
Úvod
O nás
Hrad Lukov
Místa kam jezdíme
Jak se zapojit
Organizátoři
Kursy, školení
Napsali o nás
Naši partneři
Kontakty

 Forum

 Plánované akce

 Kronika - fotogalerie
2012
2011
2010
2009 a starší

 Lukovské království
Jméno:
Heslo:
 

wired by CESNET2

Klub přátel Lukova

Připomínky ke stránkám,
fotky, texty...
posílejte na
vera(tečička)konupkova
(zavináček)
centrum(bod)cz

© 1996 - 2009
>>Úvod >>2006 >>Víkendový kurs HVLT + OHB

Víkendový kurs HVLT + OHB (Praha) 31.3.-2.4. 2006

Zůčastnili se:
       Jan Křivonožka (bezpartijní), Markéta (Ježibaba) Černocká (ZČ Svízel přítula), Míra Míkovec (ZČ SUP), Slávek Zrník (ZČ Svízel přítula), Lucka Hamplová (ZČ Rozruch), Jaroslav Zbořilák (ZČ Modrý kámen), Ondra Hanulík (ZČ Baobab), Pavel Holubec (ZČ SUP), Pavel Cejnar (ZČ SUP), Sabina Richterová (ZČ Baobab), Honza Černý (ZČ Rozruch), Jakub Jermář (ZČ Rozruch), Martin Loskot (ZČ SUP), Bára Hudcová (ZČ SUP), Vít Obůrka (ZČ Zvonek), Áďa Kulštrunková (ZČ KPL)

Přednášeli:
       Mgr. Míra Míkovec (ZČ SUP), Ing. Mudr. Petr Šafra (ZČ Srostlouch), Ing. Věra Konůpková a Rostislav Konůpka (ZČ Klub přátel Lukova), Tomáš Klonfar (ZČ Zvířřetická kecka)




Víkendový kurs pro organizátory začátečníky i pokročilé, kteří chtějí získat akreditaci HVLT a OHB. Ale i pro všechny, kteří se chtějí dozvědět něco nového, nebo si vyměnit vzájemně zkušenosti s ostatními :-). Záplavy, rodiné a pracovní povinnosti nám trochu u některých účastníků a přednášejích zpestřili víkend, ale nakonec všechno proběhlo tak jak mělo.
  • V pátek proběhl zápis všech účastníků a úvodní přednáška Rosti o "Organizační přípravě tábora" a první díl "Zdravovědy" od Petra.
  • V sobotu ráno začal Míra "Právem, právními předpisy", doplněn byl Petrem o vyhlášku 106 (148) a zákon 258 (Hygienu :-)). Po obědě Tomáš vyprávěl o "Právech a povinnostech provozovatele a organizátora tábora, Dokumentaci tábora a Tábororvých pracovnících". Poté následoval druhý díl zdravovědy od Petra. K večeru došlo pedagogiku a psychologii, kdy 5 skupinek po 3 lidech si připravili přednášku na zadané téma. Toto považuji za velmi zdařilou část kurzu :o)) Pak ještě došlo na sociologii v podání Věry a táborové účetnictví a vyplňování dokladů pod dohledem Petra.
  • V neděli Věra přidala náležitosti přihlášky na tábor, Petr doplnil účetniství o různé dohody práce a pak Věra proběhla bezpečnostní předpisy.
  • V poledne se psal test HVLT. Bylo možné získat 52 bodů, minimum bylo 38. Všichni test zdárně napsali, minimum dosažených bodů bylo 42,5, což považuji za velmi pěkný výsledek. A všem moc gratuluji!!!
  • Pak následoval test OHB a konzultace. OHB získali: Markéta (Ježibaba) Černocká (ZČ Svízel přítula) - prodlouženo, Slávek Zrník (ZČ Svízel přítula), Ondra Hanulík (ZČ Baobab), Pavel Holubec (ZČ SUP), Pavel Cejnar (ZČ SUP), Jakub Jermář (ZČ Rozruch), Martin Loskot (ZČ SUP), Bára Hudcová (ZČ SUP), Vít Obůrka (ZČ Zvonek). Všem moc gratulujeme!
K dispozici je:
8 fotek Věry Konůpkové