Stíny Ank-Morkporku (hrad Lukov) 29.7.-9.8.2006


práce
Komentář: Jarda Jírák

S chutí do toho a půl je hotovo (a pak honem od toho, než se zjistí, že jsme to zvojtili). Dan se svým strojem. (foto: Věra Konůpková č.DSCF0356).



Správná malta je základ všeho. Dobře si Honzu zapamatujte, protože jestli to za padesát let zase spadne, tak TENHLE chlapík za to může! (foto: Věra Konůpková č.DSCF0357).



Scéna jako z filmu, Šaman přichází k hradu očekáván spolubojovníky (v tomto případě spolupracovníky) ve zbrani (v tomto případě po zuby ozbrojenými tím nejlepším, co přinesla evoluce v oblasti pracovní techniky). Už chybí jen hudba Johna Williamse. (foto: Věra Konůpková č.DSCF0358).



Výkopové práce, tak známý obrázek nejen v Praze, ale i ve všech velkých městech. Od městských výkopů se to liší jen jednou drobností: tady pracují všichni. (foto: Věra Konůpková č.DSCF0359).



Ája a Jura napravují škody po Švédech. Komu asi fandí v hokeji, když dávají severské derby? (foto: Věra Konůpková č.DSCF0361).



Pokračující výkopové práce a ztížený terén pro Šamana. Kuba předvádí, jak se to dělá v Praze... (foto: Věra Konůpková č.DSCF0362).



Nejen prací živ je člověk. Áňa a zátiší s kbelíky. (foto: Věra Konůpková č.DSCF0363).



Žena se usmívá, muž pracuje. Ne že bych tím chtěl něco naznačovat. Lucka a Vojta. (foto: Věra Konůpková č.DSCF0364).



Kris a Míša při začišťovacích pracech. Kryštof si dává malý Shake-It-Baby taneček s kýbly. Ten kluk to má prostě v těle! (foto: Věra Konůpková č.DSCF0365).



Zavřete oči, odcházíme. Rosťa a Martina opouštějí místo činu. (foto: Věra Konůpková č.DSCF0366).



Dáša ukazuje, jak toho má dost, jediná Markéta správně zareagovala (to jest chce po něm hodit cihlu). (foto: Věra Konůpková č.DSCF0367).



Indiana Jones a Chrám zkázy (foto: Věra Konůpková č.DSCF0368).



Indiana Kuba a Chrám rozdělané podlahy (Na Dášu samozřejmě nemůžeme zapomenout). (foto: Věra Konůpková č.DSCF0371).



,,Když je u nás hlíny po paty, tak vezmem vidle, anebo lopaty..." Bára si tou pílí, nesmírnou, ty známky zajistí, takže postoupí... (foto: Věra Konůpková č.DSCF0373).



Možná nejtěžší práce ze všech, Hanka a Irča se jaly nachystat jídlo pro hladové krky. Dvě ženské v jedné kuchyni, úmrtnost po obědě byla přesto nulová (někteří snaživci dokonce tvrdili, že jim to chutnalo). (foto: Věra Konůpková č.DSCF0374).