Úvod Pražský klub Organizátorům Hnutí Brontosaurus

 Klub přátel Lukova
Úvod
O nás
Hrad Lukov
Místa kam jezdíme
Jak se zapojit
Organizátoři
Kursy, školení
Napsali o nás
Naši partneři
Kontakty

 Forum

 Plánované akce

 Kronika - fotogalerie
2012
2011
2010
2009 a starší

 Lukovské království
Jméno:
Heslo:
 

wired by CESNET2

Klub přátel Lukova

Připomínky ke stránkám,
fotky, texty...
posílejte na
vera(tečička)konupkova
(zavináček)
centrum(bod)cz

© 1996 - 2009
>>Úvod >>2006 >>Mohelnický dostavník

Mohelnický dostavník (Mohelnice u Olomouce) 1.-3.9.2006

Kdo všchno tu byl:
       Lukováci: Zdenča Solaříková a Honza Kubata, Jana (Kes) Vidláková, Vlastička Filipová, Hana (Malá Krisa) Straková, Sandra Todtová, Lukáš Palatinus, Honzík Hájek (se Zuřivcem), Věra a Rosťa Konůpkovi, Lukáš Hadam, Kuba Sladkovský, Honzík a Kuba (Karotka) Stránští, Áďa Kulštrunková, Dan Zezula, Dáša Libertínová, Tomáš (Lynx, Máma) Křepský, Ála Záleská (bez Fina ale se sestrou :) ), Martina Blaháková, Filip a Kryštof Benatští, Irča Oupicová, Bára Došlíková, Petr a Jiří (George) Dražilovi
       Bývalí účastníci Lukova: Monča (Trpaslík na pérkách), Liška + Pavla + Verča, Martina Vavrochová a možná i další ...
       z nám dalších známých Brontosaurů: Za SUP - Bára, Pavel, Martin, Míra a Míša, Paik, Eman; za Orchis - Jura Maršál, Pepa Hladký, Radka Jarušková, Honzík Šipr; za Jeseníky - Tomáš Hradil; za Rozruch - Martin Perlík, Kuba Jarmář, Michal Šmíd, Bára; za kancelář - Dalimil Cody Toman; za Modrý kámen - Roby Kubáň, Zuzka Emerven Vavřečková, Anička Sypěnová; za Campanulu - Pavel Klobása; a další - Tibor Vansa, Oli Váchová, Radka Došlíková, Beáta a Bětka :o), Laski a ještě mnoho dalších


  • V pátek začínal hudební program již v 16 hodin. První příchozí měli trochu problém se slevou na vstupném, ale to Tom Hradil mobilně pořešil s Aligátorem. Takže avízovaná brontosauří sleva nakonec byla. Pomalu se všichni sjížděli. Někteří měli problémy se zácpou, teda dopravní, ale nakonec přijeli víceméně všichni, kdo slíbili a ještě pár lidí navíc! :o)
  • V sobotu se rozjel brontosauří program (lanové aktivity SUPů, brontostánek u hlavní scény, ekologická poradna u hlavního Bronto-stanu, ekologická plastelína, poznávačky přírodnin, ekopuzzle, čajovna Modrého kamene). Odpoledne byly bloky her a povídání o Indii a Akci příroda.
  • Lukováků se tu sešlo poměrně hojně. Každý se těšil na nějakou svou oblíbenou hudební skupinu, namátkou: Flereti s Jarmilou Šulákovou, Nezmaři, Žalman a spol. (Ten mě osobně překvapil velmi pěkným hudebním aranžmá starých písniček. Přidal basovou kytaru a bubny a to se mi líbilo! Věra)
  • Večerní program vyvrcholil ohňostrojem a country bálem.
  • V neděli už jsme poslechli hudby málo, balili a mizeli na vlak. Hrozili davy vracejících se lidí z prázdnin a plné vlaky a silnice, ale zvládli jsme to. Víkend byl prostě SUPER! Teda, ehm... jak by řekli někteří: ŠUPEL!

K dispozici je:

30 fotek Věry Konůpkové, 30 fotek Věry Konůpkové, 21 fotek Věry Konůpkové
39 fotek Báry Došlíkové

stránky a fotky Pavla Sýkory z Mohelnického dostavníku,