Úvod Pražský klub Organizátorům Hnutí Brontosaurus

 Klub přátel Lukova
Úvod
O nás
Hrad Lukov
Místa kam jezdíme
Jak se zapojit
Organizátoři
Kursy, školení
Napsali o nás
Naši partneři
Kontakty

 Forum

 Plánované akce

 Kronika - fotogalerie
2012
2011
2010
2009 a starší

 Lukovské království
Jméno:
Heslo:
 

wired by CESNET2

Klub přátel Lukova

Připomínky ke stránkám,
fotky, texty...
posílejte na
vera(tečička)konupkova
(zavináček)
centrum(bod)cz

© 1996 - 2009
>>Úvod >>2009 >>Irská velikonoční víkendovka

Irská velikonoční víkendovka (zámek Veltrusy) 10.-13.4.2009

Kdo všechno se zúčastnil:
       Rosťa + Doubravka + Věra Konůpkovi, Zdeněk Ott, Maruška Machová, Víťa Kermes, Jirka Řehák, Martin Zeman, Pavlína Dokulilová, Dana Šilhavá, Jana Nováková, Fabien Marais, Markéta Richterová, Irča Velčovská, Julča Mudruňková, Kristýna Havlíčková, Honza Choděra, Radomír "Ruda" Kruczek



  • V pátek jsme se seznámili, i když seznamka ve francouzko/anglickém překladu byla pro některé docela záhul :) Ubytovali jsme se v domku u hlavní brány parku, následoval přesun do tanečního sálu. Pak jsme se naučili základní kroky a první dva tance Every Man Chance, The Walls of Limerick
  • V soboru ráno proběhl traktorový přesun na nejsevernější část zámeckého parku - k pavilónku Marie Terezie . Při cestě zpět jsme stihnuli prohlídku Egyptského kabinetu, po cestě byla k vidění sušárna na ovoce a Červený mlýn. Po obědě vedla naše procházka k nanukům a následně k letnímu kinu, kde se nachází Dórský pavilónek, cesta dále pokračuje k chrámu Přátel venkova a zahrad. Dále jsme pokračovali zpět k zámku okolo oranžerie a domku zahradníka, přes most kolem kapličky a k bráně. Po večeři jsme šli tančit. Glassdummond Reel, Two hands Country Dance a skotský marš
  • V neděli opět proběhl traktorový presun na nejsevernější část, ale s velkým zpožděním, protože kastelán musel řešit havárii, při které bylo utrženo na mostě zábradlí. Nějací nevítaní návštěvníci si přišli do parku zajezdit hodně rychle autem... Moc velké štěstí, že to odneslo jenom zábradlí. Takže byla vyčleněná tesařská skupinka - Víťa a Zdeněk - aby byli nápomocni kastelánovi s provizorním zábradlím. Ostatní opět pálili dřevo a hrabali... Po obědě se malovali trička, pak následovala prohlídka zámku, večeře na nádvoří a večerní tanec :-) Nákří polka, An Rince Mor a coutry mix
  • V pondělí proběhly nezbytné omlazovací kůry pomlázkou, dodělávali jsme trička a pak se tančilo a valčíkovalo, až do uplného vyhladovění. Postupný úklid a loučení skončilo až skoro v 17 hodin :-) Moc se těšíme zase příště! :)
K dispozici je:

96 fotek foťák slonů (autoři různí :-) ): pátek 12 foto, sobota 37, neděle 24, pondělí 23, všechny fotky ke stažení originál (80MB), všechny fotky ke stažení webová kvalita (7MB)

132 fotek od Irči Velčovské: pátek 13 foto, sobota 66, neděle 36, pondělí 17, všechny fotky ke stažení originál (71MB), všechny fotky ke stažení webová kvalita (7MB)

102 fotek k prohlížení na Rajčeti od Janči, pátek 21 foto, sobota 67, neděle 13, všechny fotky ke stažení webová kvalita (10MB)

43 fotek k prohlížení na Picasu od Fabiena, sobota 33, neděle + pondělí 10, všechny fotky ke stažení webová kvalita (10MB)

Honza Choděra: sobota 50 fotek, sobota 51 fotek, neděle 9 fotek, všechny fotky ke stažení webová kvalita (7MB), všechny fotky ke stažení originál kvalita (28MB)

šablony na savování a malbu na tričko / keltic symbol for download: Věra 38MB, Julka 6MB
(nutné znát heslo, nebo být přihlášen)