Úvod Pražský klub Organizátorům Hnutí Brontosaurus

 Klub přátel Lukova
Úvod
O nás
Hrad Lukov
Místa kam jezdíme
Jak se zapojit
Organizátoři
Kursy, školení
Napsali o nás
Naši partneři
Kontakty

 Forum

 Plánované akce

 Kronika - fotogalerie
2012
2011
2010
2009 a starší

 Lukovské království
Jméno:
Heslo:
 

wired by CESNET2

Klub přátel Lukova

Připomínky ke stránkám,
fotky, texty...
posílejte na
vera(tečička)konupkova
(zavináček)
centrum(bod)cz

© 1996 - 2009
>>Úvod >>2003 >>Zoufalá víkendovka

Zoufalá víkendovka (zámek Bučovice) 7.-9.3.2003

Osoy, které se zůčastnili:
       Marika, Jana, Zdeňka, Eva, Pája + Tonda, Dorotka, Alžběta, Kes, Jura, Martin, Míša + Toni, Karel, Martin P, Věra + Rosťa


  • Organizátoři přijeli zoufale pozdě.
  • V pátek byly seznamky. Každý si nakreslil jablíčko na strom splněných přání, pak jsme dělali pravidla "Jak se k sobě budeme chovat?" Chlapy X ženský. Závěr večera byla divadelní pohádka holek "O kůzlátkách" a Rosťova pohádka na dobrou noc "O bestiální kachně Gáč-gáč".
  • V sobotu jsme pomáhali na zámku. Holky šly hrabat listí do rozlehlého parku, kluci kopali díru, vysekávali zadní branku z podrostu, nosili suťovinu, propadali stropem (Tonda) a Věra řádila u pařezu s bruskou. Za práci jsme dostali v místním hostinci moc dobrou polívku do chleba. Většina měla česnečku.
  • Potom jsme si šli zahrát čistě komunikativní hru do parku, samozřejmě když to byla komunikatzivní hra, tak s tužkou a papírem! :) Potom měla Marika připravenou prima hru na inzeráty. Obdiv získala Bětka a z chlapů si ženský nakonec vybrali ... no hádejto koho :) Potom byla večeře. Martin se pokus něco zatančit irské tance, a potom jsme se pokusili identifikovat rozdílnost jednotlivých pohlaví a nakonec pohádka na dobrou noc.
  • V neděl i dopoledne jsme absolvovali prohlídku zámku, dívky dokonce dostaly od kastelána bílé karafiáty. No a poté co jsme dojedli co se dalo, zahráli ještě gordický uzel a twister na rozloučenou, jsme se rozjeli každý domů.


K dispozici je:

Bohužel k nám žádné fotky zatím nedorazili :-(