Úvod Pražský klub Organizátorům Hnutí Brontosaurus

 Klub přátel Lukova
Úvod
O nás
Hrad Lukov
Místa kam jezdíme
Jak se zapojit
Organizátoři
Kursy, školení
Napsali o nás
Naši partneři
Kontakty

 Forum

 Plánované akce

 Kronika - fotogalerie
2012
2011
2010
2009 a starší

 Lukovské království
Jméno:
Heslo:
 

wired by CESNET2

Klub přátel Lukova

Připomínky ke stránkám,
fotky, texty...
posílejte na
vera(tečička)konupkova
(zavináček)
centrum(bod)cz

© 1996 - 2009
>>Úvod >>2005 >>Kosmický bál

Kosmický bál (Brno) 11.-13.3.2005

Kdo všechno tu s námi pobyl?:
       spousta osob :-)


  • V pátek byl sraz na náměstí svobody, kam dorazili mimo dalších i Honza Stránský, Zdenča a Věra. Za organizovaného střídání batohů a dalších tělesných cvičení jsme se přemístili do Brněnského planetária. Shlédli jsme odborný výklad o dalekohledech a hvězdných uskupení, či slunci a pak už jsme se snažili rychle přemístit do CVČ Jablúnka. Po cestě nás naštěstí našel Víťa, a cestu nám výrazně urychlil odvozem v autě. V Jablůnce už na nás čekali Lenka, Kes, Kris. Po hodině domlouvání se nám podařilo dát dohromady choreografii, kterou musíme, ještě zítra nazkoušet! (Choreografii vymýšleli - Zdenča Solaříková, Lenka Kocmanová, Věra Konůpková) Pak Kes a Kris odešli domů a my jsme se připojili k dalšímu programu víkendovky. Čekala nás cesta temnotou a ještě pár zajímavých úkolů. Usnuli jsme zcela vyčerpáni.
  • V sobotu ráno po snídani nám Helča vysvětlila, že naší prací bude obrousit židle, natřít na hnědo a ti šikovnější z nás na sedátko židle nakreslí bylinku. Práce šla od ruky. Po svačině už jsme většinou uklízeli obroušený prach a odpočívali před obědem. Po obědě se naše skupinka odebrala secvičit irské vystoupení a nachystat kostýmy.
  • V 18 hodin už jsme byli v sále v Lužánkách a pilně trénovali na hudbu. Nejtvrdším oříškem bylo, se správně rozmotat, aby na závěr vystoupení byl na našich hrudích nápis "Brontosaurus".
  • Bál začal v 19:30 hodin. Účast byla poměrně malá, ale i přesto se tančilo jako o život. Na kvalitě bálu přidávalo: taneční vystoupení "Miss take", divadelně bubnované vystoupení "Cyranovy boty", šermířské vystoupení ze "Star Wars" s následnou hrou na souhvězdí. V baru bylo spousta jídla a pití. Jura jako sličná servírka čepoval kofolu a vůbec tam bylo spousta lidí, se kterými bylo pokecat a zatančit.
  • Naším vrcholem bylo naše irské vystoupení s následnou výukou irských tanců. Všichni jsme měli obrovskou trému, ale i přes všechny nesnáze jsme odtačili a vzniklo video :-) Děkuji všem tanečníkům, byli jste prostě skvělý!
  • V neděli jsme si povídali, uklízeli a pak se unaveni z protančené noci rozjeli domů.


K dispozici je:

10 fotek Kosmické víkendovky (Věry Konůpkové),
31 fotek Kosmického bálu (Věry Konůpkové),
video - představení Cyranovy boty 8MB!.avi,
video - naše irské "předstančení" 16MB!.avi (tančí: Lenka Kocmanová - Campanula Barbata, za Lukováky: Zdenča Solaříková, Kristýna (Kris) Straková, Jana (Kes) Vidláková, Honza Stránský, Víťa Kermes, Věra Konůpková)