Úvod Pražský klub Organizátorům Hnutí Brontosaurus

 Klub přátel Lukova
Úvod
O nás
Hrad Lukov
Místa kam jezdíme
Jak se zapojit
Organizátoři
Kursy, školení
Napsali o nás
Naši partneři
Kontakty

 Forum

 Plánované akce

 Kronika - fotogalerie
2012
2011
2010
2009 a starší

 Lukovské království
Jméno:
Heslo:
 

wired by CESNET2

Klub přátel Lukova

Připomínky ke stránkám,
fotky, texty...
posílejte na
vera(tečička)konupkova
(zavináček)
centrum(bod)cz

© 1996 - 2009
>>Úvod >>2005 >>Vánoční víkendovka

Vánoční víkendovka (Praha, Toulcův dvůr) 16.-18.12.2005

Kdo všechno tu byl:
       Zdenča Solaříková, Áďa Kulštrunková, Ája Loučková Katka Horáková, Eliška Kuťáková, David Bareš, Vladimír Rudajev Tomáš Hollein, Petra Ondřejová, Tereza Botlíková, Míša (Serval) Davidová, Kuba a Honza Stránský, Víťa Kermes, Jana "Kes" Vidláková, Martin "Ftoz" Hyška, Ivo Hlaváč, Jura Maršál, Věra a Rosťa Konůpkovi


  • V pátek jsme poměrně dlouho čekali, než se všichni objevili. Takže jsme čekání vyplnili hraním Bangu :) Na seznámeni s nově příchozími jsme si zahráli "Předsednictvo", ale i po něm měli někteří dost velké problémy si jména zapamatovat :)
  • V sobotu ráno na nás čekala bílá nadílka a trochu práce. Tu jsme zvládli velmi rychle a čekali, až bude hotový oběd. Po obědě jsme si povídali, hráli hry a Bang a vůbec jedli cukroví. Večer nadešel čas na rozbalování dárečků. Snad každému něco ježíšek donesl a tak jsme to zajedli dalším cukrovím.
  • V neděli ráno jsme zasedli (nebo zalehli?) na valnou hromadu. Stručně jsme řekli, co jsme dělali, co budeme dělat a kdo to bude dělat. A pak jsme opět povídali, hráli Bang... Rozjížděli jsme se v kolem 15 hodiny po prohlídce areálu Toulcova dvora.


K dispozici je:

22 fotek Věry Konůpkové