Úvod Pražský klub Organizátorům Hnutí Brontosaurus

 Klub přátel Lukova
Úvod
O nás
Hrad Lukov
Místa kam jezdíme
Jak se zapojit
Organizátoři
Kursy, školení
Napsali o nás
Naši partneři
Kontakty

 Forum

 Plánované akce

 Kronika - fotogalerie
2012
2011
2010
2009 a starší

 Lukovské království
Jméno:
Heslo:
 

wired by CESNET2

Klub přátel Lukova

Připomínky ke stránkám,
fotky, texty...
posílejte na
vera(tečička)konupkova
(zavináček)
centrum(bod)cz

© 1996 - 2009
>>Úvod >>2005 >>Silvestr v Říčkách

Silvestr v Říčkách (Orlické hory) 29.12.2005-2.1.2006

Osoby, které se nakonec přes nesnáze a přívaly sněhu probojovaly do chaty:
       Zdenča Solaříková + Honza Kubata, Jana (Kes) Vidláková + Martin (Ftoz) Hyška, Eva Javorková, Míša Davidová, Tomáš Hollein, Áďa Kulštrunková, Jura Maršál, Víťa Kermes, Ivo Hlaváč, Vladimír Rudajev, Lucka Chadimová + Jirka Bělohlávek, Kubata mladší +1


  • Honza: Srandista Ivo vyrazil k chatě cestou, která byla cca 1m pod sněhem a on netušil kudy vede a zda-li je ještě na ní nebo už je v závějích! Tak jsem mu musel jít naproti, abychom o něj nepřišli :)
  • Honza: Odvezl jsem Lucku na pohotovost do Rychnova s bolavým uchem. "Odborník" ji ucho propláchl a poslal domů s angínou... Doma zjistila, že jí propláchnutím ucha, praskl bubínek... Ale už je v pořádku. Naštěstí.
  • Honza: Vláďu přivezla horská služba... sjížděl na nových skvěle jedoucích běžkách tak dobře, že si podvrkl kolínko... Tak se nechal zbaběle dovézt na skůtru, který se ještě ke všemu s ním převrátil. Ale už je v pohodě. Dostal se z toho dost rychle!
  • Honza: Druhý den vyrazila skupinka pod vedením Jury, Honza prohlásil, že jestli zas někdo dorazí s horskou službou, tak se nám kamarád doktor (soused), už bude vážně smát!
  • Honza: Tom míchal drinky a nepochopil narážku ... jeden koktejl se jmenuje "Bílý Rus". Tom se ptal, jestli chci namíchat "Bílého Rusa" a na mou odpověď: "Chtěl bych spíš být sladkou Havajanku" reagoval Tom slovy: "JAK SE TO MÍCHÁ?"
  • Honza: Míša odmítala do své NORY (místo na spaní) kohokoliv pustit, čímž rozesmála přeplněnou chalupu :)
  • Áďa: Každý večer se hrál twister :)
  • Áďa: ...ale předem upozornuju, že budeme celý rok mít tak tři čtyři minuty zpoždění, protože jsme se nějak nestihli shluknout načas :)
  • Áďa: Silvestr se rozhodně povedl, každý si odnesl hodně zážitků :o) Hlavně na české dráhy a autobusy... při cestě zpět


K dispozici je:

23 fotek - Honzy Kubaty