Úvod Pražský klub Organizátorům Hnutí Brontosaurus

 Klub přátel Lukova
Úvod
O nás
Hrad Lukov
Místa kam jezdíme
Jak se zapojit
Organizátoři
Kursy, školení
Napsali o nás
Naši partneři
Kontakty

 Forum

 Plánované akce

 Kronika - fotogalerie
2012
2011
2010
2009 a starší

 Lukovské království
Jméno:
Heslo:
 

wired by CESNET2

Klub přátel Lukova

Připomínky ke stránkám,
fotky, texty...
posílejte na
vera(tečička)konupkova
(zavináček)
centrum(bod)cz

© 1996 - 2009
>>Úvod >>2006 >> Ohře

Ohře 5.-8.5. 2006

Zůčastnili se:
       Lucka Strmisková + Zdeněk Ott, Toník Doupal + Jarka Křížková, Víťa Kermes + Honza "parník Praha" Kubata, Věra a Rosťa "parník Primátor Dittrich" Konůpkovi


  • V pátek proběhl dramatický přesun do Lokte. Do autobusu jsme se na Florenci nevešli. Tak jsme se přesunuli vlakem s přestupem do Karlových Varů. Prošli jsme si Karlovy Vary na Dolní nádraží, kde jsme čekali na příjezd autobusu. Ale jaké bylo naše překvapení, když přijel mikrobus, do kterého se sotva vešli místní. Takže jsme se urychleně vrátili na vlakové nádraží a přesunuli se vlakem do Chodova a pak z Chodova pěšky došli do Lokte. Štastni, když jsme našli kemp s hulákajícími lidmi a kapelou.
  • V sobotu ráno jdeme na prohlídku hradu. V poledne nasedáme do lodí. Zastávku děláme u skalního utvaru "Svatba", kde cena za smažák 100g 110kč nám protáčí panenky. Spokojíme se s polévkou.
  • Dále jedeme do kempu Hubertus. Kemp je v lese. Ke studánce vede zajímavá rozbahněná cesta, ale večer strávíme u příjemného ohně.
  • V neděli ráno nasedáme nad peřejí a hned pod ní se koupe posádka "ponorky Praha" :o) Zastávku na oběd děláme ve velmi příjemné hospodě. Večer dojíždíme do Vojkovic ke mlýnu.
  • V pondělí ráno vyjíždíme z pod jezu. (Ke mlýnu přijeli filmaři a točí pohádku, zajímavé jsou scény s dialogem "Mámo!" "Táto!"). Řeka je peřejnaná a dobře teče. Kolem 13 hodiny přijíždíme do Klášterce k prvnímu mostu, kde končíme, dál už je nesjízdný jez a vodní nádrž Kadaňský stupeň. V Klášterci předáme lodě a jdeme se najíst do hospody a pak už cesta přes město na vlak a vlakem domů.
K dispozici je:
13 fotek Tondy Doupala