Úvod Pražský klub Organizátorům Hnutí Brontosaurus

 Klub přátel Lukova
Úvod
O nás
Hrad Lukov
Místa kam jezdíme
Jak se zapojit
Organizátoři
Kursy, školení
Napsali o nás
Naši partneři
Kontakty

 Forum

 Plánované akce

 Kronika - fotogalerie
2012
2011
2010
2009 a starší

 Lukovské království
Jméno:
Heslo:
 

wired by CESNET2

Klub přátel Lukova

Připomínky ke stránkám,
fotky, texty...
posílejte na
vera(tečička)konupkova
(zavináček)
centrum(bod)cz

© 1996 - 2009
>>Úvod >>2006 >>Brontosauří olympiáda

Brontosauří olympiáda (Brno) 12-14.5.2006

Akce organizovaná ZČ HB Orchis , my jsme se účastnili jako soutěžní družstvo.


Soutěžní tým tvořili:
       kapitán: Honza Stránský, Áďa Kulstrunková, Lenka Havlíková, Pája Žádníková, Tomáš Linx Křepský, Tomáš Hollein Tomáš, Věra a Rosťa Konůpkovi



Fotka převzatá z archivu ZČ Orchis
  • V pátek proběhlo slavnostní zahájení s lampiónami a olympijským převlekem. Sešlo se tu 11 soutěžních týmů.
  • V sobotu ráno se začínalo volejbalem. Následovala utkání v ringu, kde postoupili Honza a Pája. Pak se běžela štafeta. Díky spolupráci Filipa (z družstva Zlaté trosky) - kdy v domění, že jeho družstvo postupuje do finále a že je nikdo nepředběhnul, před cílem zpomalil a začal vítězoslavně mával, čímž pádem se nám podařilo o 1 sekundu získat lepší čas a museli jsme holt běžet i finalé. Naštěstí jsme zůstali věrni svým zásadám a doběhli jsme ve finále jako poslední.
  • K večeru jsme se přemístili do bazénu, kde naším cílem bylo, se neutopit! Po tak namáhavém dnu, byl tento cíl dost náročný. Ale doplavali jsme! Ikdyž mě nějak docházel kyslík :)
  • Večer na nás čekala disciplína nejhorší ... a to hraní divadla... Nakonec jsme sehráli baletní vystoupení s komentářem a kytarovým podladěním. Podařilo se nám oslnit svým špičkovým výkonem několik lidí v davu a získali jsme 10 hlasů :)
  • Až úplně k půlnoci se rozjela disciplína přeskoky přes švihadlo. Našemu družstvu se podařilo lano přeskočit 48 za 1 minutu, což není vůbec špatné. Ale na rekord Olympidády družstva "Peťa přijde za chvílu" nemáme, jejich počet překoků byl 98! V domění, že bude druhé kolo jsme čekali přes hodinu, ale pak jsme byli rozehnáni do spacáků, bez možnosti svůj počet skoků vylepšit :(
  • V neděli ráno nám bohužel odjela větší část družstva s výmluvou, že se musí učit :( Takže jsme zbyli: Áďa, Honza, Rosťa a neběhající Věra. Měla se hrát disciplína fresbe. Na to, že mělo nastoupit 5 proti 5 hráčů a my jsme byli schopni postavit celé 3. Tak jsme nezoufali a ukecávali vždy někoho z nehrajících družstev, aby si zahráli s námi. Komická situace vznikla, kdy jsme hráli proti Mejdlům a s námi proti nim hráli další Mejdla (Pavouk a Peťka?) :o) Byl to zápas neočekávaně vyrovnaný :) Naše díky patří všem, kteří si s námi zahráli a pak proti nám statečně bojovali! :) Díky patří Pavoukovi, Viky, Peťce (z Mejdel), dvou modrým Hadařovým Koňópkům, Kubovi ze Slunovratu + ?, Rahenovi)
  • Trochu zvláštní mělo taktiku družstvo "Peťa přijde za chvílu", kdy jejich hráč/i se vrhli na někoho držící disk a Lasky nebo nějaká jejich slečna začali křičet, že to byl faul... :( Na oblíbenosti jim ro rozhodně nepřidalo... Vůbec musím říci, že pokud by se družstva hodnotili dle sympatií, tak vítězné družstvo "Peťa přijde za chvílu" by jich moc nezískalo...
  • Začalo pršet a finále ve fresbe tedy zůstalo nerozhodné a nedohrané. Finále ve volejbale se dohrávalo v tělocvičně.
  • Vyhlašování vítězů začalo poměrně pozdě a hodně lidí už v tělocvičně nebylo :(
  • A jak skočilo pořadí družstev? No přeci:
  • Olympiáda byla super, aspoň my jsme si pořádně zasportovali a o tom to má být :) Takže za rok zase přístě :o) Třeba nám to vysněné poslední místo tentokrát už neunikne!! :)
K dispozici je:
Bohužel jsme neměli v družstvu nikoho, kdo by zaznamenal náš herodický výkon :-/
Ale fotky a video si můžete prohlédnout u Slunovratu (fotky slunovrat, vivča, video) ve foto galerii orchisáků
a zde je k prohlédnutí i pozvánka na akci