Úvod Pražský klub Organizátorům Hnutí Brontosaurus

 Klub přátel Lukova
Úvod
O nás
Hrad Lukov
Místa kam jezdíme
Jak se zapojit
Organizátoři
Kursy, školení
Napsali o nás
Naši partneři
Kontakty

 Forum

 Plánované akce

 Kronika - fotogalerie
2012
2011
2010
2009 a starší

 Lukovské království
Jméno:
Heslo:
 

wired by CESNET2

Klub přátel Lukova

Připomínky ke stránkám,
fotky, texty...
posílejte na
vera(tečička)konupkova
(zavináček)
centrum(bod)cz

© 1996 - 2009
>>Úvod >>2008 >>Buď připraven!

Buď připraven! (zámek Lednice) 18.-20.4. 2008

Kdo všechno přijel:
       Jura Maršál, Kristýna "Mawenzi" Vítková, Jana "Kes" Vidláková, Petra "Tygr" Zářecká, Vlastička Filipová, Martin Frodl, Libor Horák, Petr Jelínek, Jitka Moutelíková, Zdeněk Novák, Iva Nováková, Iva Tesárková



  • Patek :
    Většina z nás se sešla už v pátek na brněnském hlavním nádraží, abyhom zjistili, že vyhlidnutý rychlík má 2 hodiny zpoždění a vzali zavděk osobákem. Ve vlaku jsme měli možnost seznámit se s Ifkou, Jitkou, Martinem a Zdenkem, Tygra sme zvládli poznat sami:)
    Cestou sme se dívali, jak se zhoršuje směrem od Brna počasí avíc na jihu byli přeháňky a zataženo. Ale to nám nebránilo ve znalostní soutěži, kde Tygr zaměnoval první písmeno slova "sasanka" vždy tak, aby jako první měla vhodnou rostlinu. A nejlíp to šlo Ifce.
    V Břeclavi jsme z vlakového nádraží přešli na autobusové, kde nás už čekala Vlastička se svým úsměvem od ucha k uchu.
    V Lednici na náměstí byl hlavní sraz, kde na nás čekala Ivas Liborem, kteří přijeli autem a předsunutý předvoj Kes a Petr. Nechybělo seznamovaci kolečko a následný přesun do zámku, kde následovalo sundávání batohů. Všichni učastníci měli svázané ruce šátky a batohy šli dolů akorát uvolněním přezek. Za zvládnutí tohoto úkolu byla odměna v podobě Brontíka obratnosti. Dalšího brontíka, brontíka zručnosti, mohli získat tak, že ve skupinkách, jak byli rozděleni, si namalovali svoje družinové vlajky. (Tygr, Ifka, Jitka, Libor X Iva, Vlastička, Zdenek a Martin) Mezitím jsem s Kes nachystala stezku odvahy a Jura usnul;)
    Hlídači zámeckého parku se teda moc nelíbilo, že by nás tam měl pustit, ale nakonec sme ho přemluvili. Já šla jako poslení posbírat značky a chvílemi se mi zdálo, že slyším kroky, funění... až sem byla ráda, že ji mám taky za sebou. Nakonec se šlo spát.
  • V sobotu ...
K dispozici je:

23 fotek Kristýny "Mawenzi" Vítkové